A Leader In Mass Transfer Tower Packing Since 1988. - JIANGXI KELLEY CHEMICAL PACKING CO., LTD

O a aafiaga adsorption o polo alumina fa'agaoioia

2023-1-30

Fa'agaoioia alumina polo adsorbent e faia i le galuega adsorption o alumina fa'agaoioia ma fa'aaogaina i so'o se tulaga o le olaga, ae o lo'o i ai le malosi malosi o le adsorption ma le umi o le auaunaga.Le matafaioi a le alumina polo adsorbent faʻagaoioia:

1. O le uiga o le adsorption o le alumina polo adsorbent faʻaaogaina o le faʻaogaina o le malosi o le faʻamaʻiina o le potassium permanganate adsorbent e faʻaumatia ai le kasa leaga ua faʻaitiitia i le ea, ina ia ausia ai le faʻamoemoe o le faʻamamaina o le ea.

wsrgfd (2)
wsrgfd (1)

2.O le lelei o le aveesea o kasa leaga e maualuga, ma e iai foi sona aafiaga lelei i le pala o formaldehyde.Ole malosi ole potassium permanganate adsorbent e ta'ua foi o le malosi ole potassium permanganate ea faamama.

3. O le potassium permanganate anotusi o polo alumina faʻagaoioia e mafai ona gaosia e tusa ai ma manaʻoga o tagata faʻatau

4. O le alumina faʻaaogaina o le potassium permanganate o se mea faʻapipiʻi vailaʻau e masani ona faʻaaogaina ma se ituaiga fou o le puipuiga o le siosiomaga.Fa'aaoga le malosi fa'ama'i o le potassium permanganate e fa'ama'i ma fa'apala kasa leaga i le ea e ausia ai le fa'amoemoega o le fa'amamaina.

O le alumina polo adsorbent fa'agaoioia o lo'o i ai alumina fa'agaoioia, ma e masani lava le i ai o se aafiaga adsorption.E ala i le maualuga-vevela vaifofo pressurization, decompression ma isi faiga, o loʻo i ai uiga o le sili atu ma le faaluaina le gafatia adsorption o oloa tutusa, malosi maualuga ma le ola umi.


Taimi meli: Ian-30-2023