A Leader In Mass Transfer Tower Packing Since 1988. - JIANGXI KELLEY CHEMICAL PACKING CO., LTD

Autu autu o le fa'apipi'iina fa'atulagaina

2022-07-29

1. O le vaeluaga lelei o le faʻapipiʻiina faʻapipiʻiina e maualuga, ma le maualuga o le faʻaaogaina o le olo faʻasaʻo.Ole fua ole okesene ma le nitrogen ole faʻaogaina o meafaigaluega e vavae ese ai le ea e vaevaeina i ni ituaiga se lua: o le faʻaaogaina o le seti atoa o meafaigaluega ma le fua o le faʻasaʻoina o le olo.Ona o le fua fa'atatau o le seti atoa o meafaigaluega ma le gafatia o le ea vavaeeseina meafaigaluega .O le gaosiga o oloa suavai e feso'ota'i ma isi mea.E faigata ona fuaina le maualuga o le vavaeeseina o le faʻapipiʻiina o faʻapipiʻiina.O le fua fa'atatau o le koluma fa'asa'o ma le fua fa'atatau o le argon e mafai ona sili atu ona fa'atusalia le tulaga o le mamanu o le va'aiga o le ea.so'o mea faigaluega.Ole fua ole okesene ole fa'asa'o ua o'o atu ile 99%;ua oʻo i le 79%.

sdytr (1)
sdytr (2)

O le aoga o le faʻaogaina o le okesene o loʻo i totonu o le vaitaele o le nitrogen i le pito i luga o le olo o le faʻaaliga autu lea o le faʻaogaina o le faʻasaʻo ma le aveeseina.O le fua moni o loʻo faʻaalia ai o le okesene o loʻo i totonu o le vaitaele e mafai ona itiiti ifo i le 0.1%, ma e oʻo lava i le 150-200x10-4%.

O le koluma pito i luga o le faʻapipiʻiina faʻapipiʻiina ma le koluma argon crude e maualuga le lelei o le vavaeeseina, o le taunuuga lea o le faʻaitiitia o le mamafa o le gaioiga.O le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le mamafa, o le sili atu ona lelei le vavaeeseina o le okesene, nitrogen ma argon, ma le vavaeeseina o le okesene ma le argon..I se tulaga lautele, e mafai ona faʻateleina le fua o le okesene i le 1% i le 3%;e mafai ona faateleina le fua faatatau o argon e 5% i le 10%.

O le fua fa'atatau o le olo fa'asa'o e fa'alagolago fo'i i le tele o le aofa'i o le ea fa'alauteleina e ulufale atu i le olo pito i luga, lea e i ai se aafiaga tele i le fua fa'atatau o le argon.O le mea lea, o le isentropic lelei o le turboexpander ma le booster ratio o le booster o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina., o le ki lea e fa'ateleina ai le fua fa'atatau o le koluma distillation.

2. O le gaogao o le faʻatulagaina faʻapipiʻiina e tele, o le gaosiga gafatia e tele, ma le lautele o le olo ua faʻaititia e faafaigofie ai felauaiga.

O le porosity o faʻapipiʻiina faʻatulagaina e mafai ona oʻo atu i le 95%.I totonu o le sieve plate column, o le vaega o le orifice plate e tusa ma le 80% o le koluse o le koluma, ma o le amataga e tusa ma le 8 i le 12%, lea e itiiti ifo nai lo le pa'ū o le ea o le faʻapipiʻi. fa'avae.Mo le uta lava e tasi, o le fua faatatau o le diameter o koluma o le koluma faʻapipiʻi O le olo fata sieve e laʻititi;i se tulaga lautele, o lona vaega cross-sectional e na o le ~ 70% o le olo fata sieve, lea e aoga i le felauaiga mo le tele-fua laau vavaeeseina ea.

3. O le faʻapipiʻiina faʻapipiʻiina e itiiti le malosi o le uuina o le suavai, tele le faʻaogaina o le vai-i-gas ratio ma le elasticity, ma suiga vave o tulaga faigaluega.

O le avega faʻagaioia o olo fata sieve e faʻatapulaʻaina e ala i le sieve leakage ma le saoasaoa o le lolovaia o le suavai, aʻo faʻapipiʻiina olo e faʻatapulaʻaina i le saoasaoa o lologa vai, o lea e mafai ai ona fesuisuiaʻi a latou avega faʻagaioiga i totonu o se lautele lautele, ma e mafai ona oʻo atu i le 40 le uta mamanu o olo faʻapipiʻi. % ~ 120%, o le gaosiga o le okesene o le olo pito i luga o le faʻapipiʻiina faʻapipiʻiina o le 12000m3 / h ea vavae ese fale o Shanghai Uamea ma Uamea Numera 5 Laʻau e mafai ona fetuutuunai i totonu o le va o le 9000 ~ 14000mm3 / h, ma le avega faagaoioia e na'o le 75%~117%.

Ona o le laʻititi o le vai o le olo faʻapipiʻi, e masani lava naʻo le 1% i le 6% o le voluma o le olo, aʻo le suavai o le sieve fata olo e 8% i N% o le voluma olo.O le taimi e nofo ai e puupuu ma e laʻititi le paʻu o le mamafa o galuega, lea e faʻaogaina foi i le faʻaogaina o tulaga faigaluega fesuiaʻi, ae e tatau ona faʻamaonia i le gaioiga moni o tulaga faigaluega fesuiaʻi i le lumanaʻi.

sdytr (3)
sdytr (4)

4. O le taimi amata o le masini e matua faapuupuuina

O le amataina o le faʻagasologa o le vaʻavaʻa o le ea e le o se mea e gaosia ai oloa, o le faʻapuʻupuʻu o le taimi amata o se tasi lea o auala mo le faʻaogaina o le ea e faʻasaoina ai le malosi ma faʻaitiitia ai le gau.A maeʻa ona faʻaogaina le faʻapipiʻiina o loʻo i ai nei, o le aofaʻi o le suavai o loʻo taofiofia i le taimi o faʻasaʻoga masani e matua faʻaitiitia, lea e faʻapuʻupuʻu ai le taimi amata o le vaeluaga o le ea.


Taimi meli: Au-01-2022